Hoe Pippi je kan dwarsbomen in je ondernemerschap

Hoe Pippi je kan dwarsbomen in je ondernemerschap

Er zijn dingen die je kunt doen, zelfs als je ze nog nooit gedaan hebt. Daarom verwachten we van onszelf dat we alles kunnen doen zonder het ooit gedaan te hebben. Een goede overlever zijn en de problemen aankunnen die op je bordje rusten, zonder dat je omvalt, betekent nog niet dat je in staat bent om ook je creatiekracht te gebruiken. Merk je dat je daar tegenaan loopt, dat je al heel wat vuren in je leven hebt doorstaan, zonder dat het je lukt om een gezond bedrijf te creëren. Dan kan het zijn dat oude overlevingsmechanismen je scheppende kracht in de weg staan.

Lees meer
Serieuzerites, herken je dat?

Serieuzerites, herken je dat?

Een andere houding ten opzichte van het leven, heeft ervoor gezorgd dat ook het ondernemen moeitelozer werd. Door meer vreugde aan mijn leven toe te voegen en minder te leven vanuit kramp, door meer plezier te ervaren ontving ik ook meer waardering voor mijn werk. Zo werkt het universum. Door meer aandacht te geven aan mooie, fijne momenten, ontstaan er ook meer van dat soort momenten. Want wat je aandacht geeft ….

Lees meer
De Innerlijke Familie

De Innerlijke Familie

Ten tijde van stress en spanning raakt mijn systeem ontregeld, mijn innerlijke familie is dan in de war. “Wat is dat die innerlijke familie?” denk je misschien wel. De innerlijke familie is mijn innerlijk systeem wat uit meerdere delen bestaat. De innerlijke man, de...

Lees meer