Werk met mij

 

Herken je dit?

Alles staat klaar, de klanten kunnen komen. Diploma’s op zak, een website waar je trots op bent en er is een fijne ruimte om mensen te ontvangen. Je hebt zelfs al diverse cursussen en trainingen gevolgd om meer klanten aan te trekken. Alleen heeft dit je dit tot nu toe nog niet veel opgeleverd. De kennis en informatie heb je dankbaar in je opgenomen, maar het heeft je niet opgeleverd wat je ervan verwacht hebt. Uiteindelijk heb je er niet zoveel mee gedaan en heb je het gevoel dat je stil staat.
 
Het diepe gevoel van niet-goed-genoeg zijn steekt weer de kop op en beperkt je enorm om je passie te gaan leven, terwijl je zo sterk de behoefte voelt om zoveel mogelijk mensen helpen met die fantastische methode waar je mee werkt. Ondanks dat alles staat klaar om te beginnen kun je jezelf er niet toe zetten om actie te gaan ondernemen.
 
Als je kijkt naar al die andere collega’s die hetzelfde werk als jij doen, word je onzeker. Je vraagt je oprecht af wat jij nou nog toe te voegen hebt aan wat er allemaal al is.
 
Het is een droom voor jou om je eigen visie krachtig naar buiten te kunnen brengen. Er enthousiast over kunnen spreken, maar jij houdt het voor je. Je zegt er niet zoveel over omdat je bang bent niks nieuws toe te voegen.
 
Als er iemand moedig is dan ben jij het wel. En ja je bent onzeker en voelt angst wanneer je jezelf moet presenteren. Daardoor laat je niet echt zien wat er in jou zit. Je bent bang dat je niet kunt voldoen aan de verwachtingen die je creëert.

Hoe zou het voor je zijn:

Als er vertrouwen is in wat je aan het doen bent en je weet dat het genoeg is wat je weet. Er zijn mensen die jij echt een beter leven kunt bieden en die mensen wachten op iemand als jij. Voel eens hoe geweldig het is om te merken dat je van waarde bent en dat enthousiaste klanten je laten weten dat je waardevolle inzichten hebt gegeven.
 
Hoe mooi en dankbaar is het als jij degene bent die ervoor kan zorgen dat jouw klanten zich gezien en gehoord voelen. Dat wat je naar buiten brengt ook echt van jou is. Dat je staat voor jouw eigenheid en dat je trots bent op wat je doet.
 
Dat angst geen issue meer hoeft voor je te zijn omdat je je potentie leeft en je gevoeligheid durft te tonen. Je staat in je kracht en laat je niet meer onderuit halen door de angst en onzekerheid die er ook is.

Dit is mogelijk als je mijn 1-1 programma volgt:

Ik geloof in je en ik weet dat je iets unieks te geven hebt. Laat me je helpen om iets wat helemaal van jou is, de wereld in te zetten. Door middel van mijn drie maandelijkse programma met een wekelijkse videocall van een half uur, ondersteun en bemoedig ik je zodat er ruimte ontstaat en jouw ervaringen ook echt naar buiten kunnen komen. De huiswerkopdrachten dragen daaraan bij.
 
In dit 3 maanden programma maken we het deel in jou wakker wat bereid is om jouw eigen wensen en verlangens voorop te zetten en onderzoeken we de blokkades waardoor jij belemmert wordt. Uiteindelijk wordt je duidelijk wat je jouw klanten kunt bieden waardoor je precies dé klanten aantrekt die jij wilt. 

Na deze 3 maanden:

Is het vertrouwen in jezelf zo gegroeid dat je actie durft te gaan ondernemen. Je kent de stappen die nodig zijn om zichtbaar te zijn als ondernemer en je weet waar je op moet letten. Je bent je bewust van jouw waarde en durft te gaan staan voor wat je te bieden hebt. Hierdoor maak je jezelf zichtbaar zonder iets aan te trekken van de mening die anderen over jou hebben. Niks houdt je meer tegen om volledig voor jouw droom te gaan, zelfs je gevoeligheid is geen belemmering meer maar een kracht.

 

Jouw investering € 575,- excl. 

HOE NU VERDER?

Hoe zat ben je het om maar het gevoel te hebben dat je maar wat doet. Wat aanrommelt en geen idee hebt waarmee jij regie over je bedrijf kunt hebben. Daarom ben je toch geen eigen praktijk begonnen? Jouw klanten hebben jou nodig. Juist nu! Jij bent het waard dat je door jouw klanten gevonden wordt en kunt doen wat je het allerliefste doet. Zoveel mogelijk mensen helpen.

Als je nu toch echt stappen wilt gaan ondernemen neem dan contact met me op.

Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek gaan we kijken of mijn programma inderdaad is wat je nu nodig hebt.

Durf jezelf te laten zien! 

JA! Stuur mij gratis tips 🙂

Contactgegevens

Denise Boomer
denise@deniseboomer.nl
T: 06-44329059
KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en
Algemene Voorwaarden