In 2009 schreef ik me in bij de KvK als ondernemer en van 2009 t/m 2019 heb ik zo’n beetje ondernemertje gespeeld. Soms ging het even goed en soms ging het weer wat minder. Ik begon ooit als “kindercoach” omdat ik bij de Kindertelefoon zoveel kinderen tegenkwam die behoefte hadden aan iemand die er even voor ze kon zijn.

MIJN ONDERNEMERSPAD

Hierdoor ontdekte ik de frustratie van de moeders en de moeite en pijn die ik bij hun ervoer. Daarom mijn specialisatie veranderd naar coach voor moeders.

Van daaruit kwam ik erachter dat moeders vaak vermoeid en uitgeput waren en daarom ben ik gaan werken met producten die ervoor zorgen dat je je beter gaat voelen. Dit resulteerde uiteindelijk in een gewichtsbeheersingspraktijk. Tot dan ging het allemaal redelijk goed. Maar toen raakte ik de weg kwijt.

Ik was van mijn pad afgeraakt en deed niet meer wat ik fijn vond. Ik hield me bezig met dingen waar ik me niet mee bezig wilde houden. Ik had bij weinig van mijn klanten een goed gevoel en zij niet bij mij. Ik deed mijn trucje maar er zat geen blijdschap en bezieling in.

Uiteindelijk bloedde het allemaal dood. Ik probeerde het nog een keer met het coachen van moeders, maar de liefde was eruit.

NAAST DE LIEFDE VOOR DE KLANT KWAM DE LOL OOK WEER TERUG

Totdat ik samen met Helma begon aan Wispelturige Zweefteven, toen kwam de lol in het werk weer terug. Net als de liefde voor de klant. Maar 1 ding miste ik toch. De bezieling. Hoewel we deden wat we leuk vonden was het probleem wat wij wilde oplossen niet helder genoeg en lukte het niet om echt door te pakken. Hoewel ik nog steeds achter het idee van Wispelturige Zweefteven sta. Mogen zijn wie je bent en er trots op zijn. Vindt de wereld jou niet oké en denk je dat de wereld om je heen daar gelijk in heeft, zorg dan dat je in ieder geval jezelf oké vindt en dat hoe er naar je gekeken wordt ook oké is. Wijs jezelf en de wereld om je heen niet af. Het is zoals het is.

BEZIELD ONDERNEMEN

Daarom ben ik nu een stapje verder gegaan en ben ik op zoek gegaan naar een probleem wat ik kan oplossen. En dat probleem lag voor de hand. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen om mij heen met een coachingspraktijk die doen wat je ze leuk vinden, er ontzettend blij van worden, het zelfs gratis willen doen en ondertussen maar weinig klanten hun praktijk in krijgen. En echt, ik voel deze mensen zo ontzettend goed aan.

De pijn die het doet om niet gezien of begrepen te worden. Zo graag gezien en begrepen willen worden maar het lijkt wel alsof er geen behoefte is aan wat je doet. Dat te zien, dat doet me echt pijn. Ik voel de pijn die ik zelf jarenlang bij me heb gedragen, totdat ik het één en ander ging veranderen en door kreeg hoe ik bezieling kon toevoegen aan wat ik deed.

Daarom heb ik besloten om coaches en therapeuten te gaan helpen om te doen waar ze blij van worden en te werken met mensen die dat graag willen ontvangen. Ik noem het ook nog wel eens dat ik ondernemers leer om te houden van zichzelf en te houden van hun klant. Dat is ondernemen met plezier en bezieling.

Mocht je willen weten wat dit voor jou kan betekenen, dan hoor ik dat graag van je. Als je wilt plannen we een gratis sessie in waarin ik je sowieso een mooie tip kan geven.

Liefs, Denise