Geboren in de stad Utrecht en in 2003 terecht gekomen in Almere. Hier heb ik de kans gekregen een nieuwe toekomst op te bouwen. En daarbij mijn wens te realiseren om een zachtere wereld te creëren.

Opleidingen:

In 2006 ben ik gestart met een opleiding voor counsellors bij de Academie voor coach en counsellors in Utrecht en naar aanleiding van deze opleiding ben ik voor mijn stage gaan werken bij de Kindertelefoon. Omdat ik het daar zo enorm naar mijn zin had en inmiddels ook een rol speelde in de opleiding van nieuwe medewerkers als assistent trainer en ik lezingen gaf op scholen, ben ik daar na mijn stage periode nog een aantal jaar gebleven.

In de tussentijd heb ik heel veel bijscholingstrajecten gevolgd. In eerste instantie vooral bij de Kindertelefoon waar ik iedere bijscholingsgelegenheid met beide handen aanpakte en later vanuit mijn eigen praktijk. In het begin heb ik vooral heel veel persoonlijke ontwikkelingscursussen en trainingen gedaan. Later kwamen daar vakgerichte opleidingen bij zoals de basis training leven 1 en 2 van de innerlijke familie. Ik heb een opleiding “afstemmen” gedaan, een opleiding tot Matrix coach, waarin ik geleerd heb om in 1/2 interventies je hoofd op te ruimen. Daarbij heb ik nog heel veel trainingen en opleidingen gevolgd die mijn mindset hebben veranderd en .

 

Referenties:

“Denise heeft  de gave om alles wat je met elkaar bespreekt in het juiste perspectief te brengen, heeft niet alleen een andere verrassende benadering van de dagelijkse probleempjes in het leven maar ook een frisse kijk op grotere issues.” Daphne

“Haar warme persoonlijkheid maakte dat ik graag naar onze afspraken kwam en altijd weer met een blij en tevreden gevoel over mezelf naar huis ging.” Resy