Schrijf je in voor het webinar
5 tips om met vertrouwen klanten te maken

 

Ja, ik meld mij aan:

15 + 10 =

HERKEN JE DIT?

 

Heb jij aan het einde van het jaar ook van die gedachten over wat je volgend jaar allemaal anders gaat doen? Over 3 weken is het alweer zover, dan zitten we in een compleet nieuw jaar, met nieuwe kansen, voornemens en wellicht heb je ook al wat besluiten genomen over het komende jaar.

Heb je goede voornemens? Privé en ook wat je bedrijf betreft? Wat zijn jouw goede voornemens?

Ga je er dit jaar echt voor?

En serieus, waren dit vorig jaar ook niet jouw voornemens?

En het jaar daarna, heb je dan weer dezelfde voornemens?

Waarschijnlijk heb je de eerste twee weken van dit jaar ECHT goed aan je plan gewerkt. Tenminste als je een plan heb. De meeste coaches en therapeuten hebben niet eens een plan. Laat staan een actieplan.

Maar ja, uiteindelijk versloft het weer. Goede voornemens houd een mens niet bijster lang vol zonder een goed plan en een actieplan die jouw voornemens ondersteunt.

Je normale zelf 😉

 

Inmiddels ben je weer je normale zelf en houd je jezelf vooral bezig met je website perfectioneren, mooie plaatjes uitzoeken in Canva en nieuwe producten verzinnen.

Alles goed en wel, maar jij wilt toch ook niet nog zo’n jaar. Er mag nu toch wel actie in de taxi komen. Je mag jezelf inmiddels wel een beetje discipline bijbrengen en leren dat de doe-maar-wat-strategie niks oplevert. Dat als je de strategie achter het ondernemen begrijpt het ineens een heel leuk spelletje is.

HOE DAN?

 

Hoe doen je dat? Ik denk met je mee, vrijdag 18 december om 10 uur tijdens het gratis webinar waarin je ik 5 tips geef om klanten te maken, zelfs als je jezelf nog niet echt goed genoeg vindt. Ik help je de eerste stappen te zetten om jezelf te gaan motiveren. Doe je ook mee, deelname is gratis! 

We gaan kijken naar hoe het nou komt dat je niet in de actie komt. En ook wat je eraan kunt doen. Hoe krijg je jezelf gemotiveerd om in de actie te komen. Je krijgt daarvoor praktische tips van mij.

HOE NU VERDER?

​Laat me weten dat je mee doet door het onderstaande formulier in te vullen of een mail te sturen naar denise@deniseboomer.nl

Ja, ik meld mij aan:

2 + 14 =