Voor moeders die gezond en positief in het leven willen staan!

JUMP-Sessie, Collectief stappenplan

Hou je ervan om wat voorzichtiger kennis te maken met wie ik ben en wat ik doe, dan nodig ik je graag uit voor dit stappenplan. Een Jump-sessie is een collectieve activiteit met maximaal 6 deelnemers. De sessie bestaat uit 7 schriftelijke stappen, die worden voorgelezen door een van de deelnemers. Aan elke stap is een vraag verbonden, die wordt beantwoord door alle deelnemers.

Iedereen krijgt hiervoor exact dezelfde tijd. Je krijgt hierbij de gelegenheid om op een andere manier naar je situatie te kijken en hierin progressie te zoeken.

De Jump-sessies vinden plaats in de sfeervolle en inspirerende ruimte van Soul Essentials in Almere.

Doe je graag mee of wil je eerst meer weten, stuur dan een e-mail of neem even telefonisch contact op.

“Ik vond het ook een heel bijzondere ervaring. Nooit had ik verwacht dat dit zo diep zou gaan en dat ik zou durven om met vreemde mensen mijn ervaringen te delen. Gek genoeg voelden jullie vanaf het begin helemaal niet vreemd. Normaal ben ik iemand die de kat uit de boom kijkt en mij niet meteen op mijn gemak voel. In die groep was dat heel anders. Beate”

“Ik vond het ook heel bijzonder gisteren, ik voelde de energie stromen terwijl we met de stappen van de Jump bezig waren. Vandaag heb ik een grote beslissing genomen, ik ga stoppen met het zakenplatform en ga me volledig richten op mijn eigen bedrijf en op mijn gezin en op de dingen die ik leuk vind om te doen en die me dichter bij mezelf brengen. Dat voelt nu nog onwennig maar ik denk dat ik over een paar dagen het gevoel zal hebben dat ik mezelf er een enorm groot cadeau mee heb gedaan. Ada”

“Ik vond het een bijzondere ervaring gisteren middag. Ik ben blij dat ik mijn gevoel heb kunnen aangeven en delen met jullie. En ik heb gisteren een half uur gemediteerd! Dat voelde heel goed. Lorraine”

 

Voel je lekker!

En tevreden!

Jij blij, kinderen blij!

JA! Stuur mij gratis tips 🙂

Contactgegevens

Denise Boomer
denise@deniseboomer.nl
T: 06-44329059
KvK nr. 32136169

Privacy Verklaring en
Algemene Voorwaarden

Feelgoodmamma in 80 dagen? >>